YELLOW BRICK ROADS  |  954 523 5583  |  EMAIL |  LOGIN

Före Din Kryssning

För grupper pa 20 eller mer som ska åka iväg på en kryssning från Port Everglades i Fort Lauderdale eller Port of Miami så kan vi erbjuda er ett enkelt sätt att ta er till kryssningsbåten på! Istället för att vänta på hotellet och sedan boka en transport från hotellet till kryssningsbåten så kan ni istället få ut maximalt av förmiddagen och följa med på en utflykt med skandinavisktalande guide!


Ni checkar då ut från hotellet på morgonen och tar med er ert bagage. Vi erbjuder upphämtning från hotellen längs Fort Lauderdale Beach och Miami Beach för både vår utflykt till Everglades och Miami Stadstur.  Efter genomförd utflykt kör vi er direkt till kryssningsbåten!

Om ni väljer att följa med på utflykten till Everglades så släpper vi av er vid kryssningsbåtar i Port Everglades i Fort Lauderdale ca kl 12.30 och vid kryssningsbåtarna i Port of Miami ca kl 13.30.

Om ni väljer att följa med på utflykten Miami Stadstur så släpper vi av er vid kryssningsbåtar i Port Everglades i Fort Lauderdale ca kl 13.30 och vid kryssningsbåtarna i Port of Miami ca kl 12.30. Ni följer då med på rundturen runt Miami och då övriga resenärer stannar på Bayside Marketplace för lunch så fortsätter vi istället till er kryssningsbåt där ni äter lunch ombord.

gordinbokning

Läs mer om våra utflykter till Everglades och Miami Stadstur  under vårt utflyktsprogram.
© 2000-2010   Yellow Brick Roads    |   Site Map   |   Contact Us
web design by go11media


Share |